TIENEN // HENNEMARKT
– The new urban living –

Middenin het centrum van Tienen ontwikkelt Imoya een nieuwe manier van wonen. Een plek waar het samenwonen tussen jong en oud voldoening geeft aan zij die er leven. Verschillende woonvormen, voor elk wat wils en middenin het centrum. Want als je echt niets wil missen, dan ga je toch in het hart van de stad wonen?

Ik wil op de hoogte blijven over de verdere ontwikkelingen van dit project

Het project is gelegen in het midden van het Tiense centrum. De voordeur zwaait open en je begeeft je onmiddellijk tussen de lekkere restaurants, gezellige cafeetjes en leuke winkels.

De herontwikkeling van wat ooit de alom gekende Paradiso op de Hennemarkt was, vertrekt vanuit een sterk geloof in de stad Tienen als centrumstad. Vanuit het geloof dat Tienen een stad is in volle ontwikkeling. Het gezellige binnenplein en rooftopterrace zorgen ervoor dat bewoners er op en top kunnen genieten van de buitenlucht, terwijl ze toch middenin de stad wonen. Dit project combineert private wooneenheden met gedeelde plekken. Op die manier kunnen de bewoners deel uitmaken van een levendige community.